رستوران‌های زنجیره‌ای سوشیکو از سال 1997 تا امروز با راه اندازی شعب متعدد در آنکارا، استانبول، ازمیر، بورسا، آنتالیا، آلانیا و شهر اسکوپیه مقدونیه، ارائه دهنده‌ی لذیذترین غذاهای خاور دور در خاورمیانه است. سوشیکو علاوه بر سرویس دلیوری بسیار گسترده‌ای که در این شهرها دارد، روزانه آمادگی ارائه‌ی خدمات تهیه غذا (سرویس کیترینگ) به 2000 نفر در سراسر ترکیه را نیز داراست. سوشی رول‌های ویژه، مرغ ترد همراه با سس زنجبیل، گوشت گوساله به همراه مارچوبه، اردک سرخ شده پکن، ماهی سالمون به همراه سس تری یاکی و بستنی سرخ شده را می‌توان به عنوان غذاهای ویژه‌ی منوی وسیع سوشیکو از غذاهای چینی، ژاپنی و تایی نام برد. سوشیکو با افتتاح شعب جدید و تضمین یکسان بودن کیفیت غذاها، در صدد است طعم لذیذ غذاهای خاور دور را تقدیم ذائقه‌ی تعداد بیشتری از علاقمندان نماید.